روش تولید صابون سنتی در آشتیان :

این محصول  فقط در فصل تابستان  تولید می شود تا صابون‌ها به صورت کاملا سنتی در آفتاب  خشک شوند. صابون ارگانیک  نباید با استفاده از کوره خشک شود چراکه از مرغوبیت آن کاسته می شود. صابون  آشتیان مرغوبترین صابون  ارگانیک تولیدی در کشور است. این محصول از چربی گاو و گوسفند تهیه می شود و تنها مواد شیمیایی در چرخه تولید این  محصول«سود کاستیک» است که در آخرین مرحله  از آن جدا شده و این صابون تبدیل به یک محصول کاملا طبیعی می شود..درست برعکس صابون های صنعتی که نمک و کاستنیک آن جدا نمیشود.

تولید صابون سنتی در آشتیان قدمتی پانصد ساله دارد.

تولید صابون سنتی در آشتیان به روش حرارتی انجام می شود.

صابون زمانی که قوام آمد حوضچه باز می شود.

یک روز باید بماند تا جامد شود.

زمانی که جامد شد برش زده می شود و در آفتاب قرار داه می شود.

صابون 10 در 10 برش می خورد.

صابون ها باید 10 روز زیر آفتاب بماند تا خشک شود

صابون های تولید عبارتند از:

  • صابون سدر
  • صابون ذغالی
  • گل سرشور
  • صابون گل ختمی
  • صابون سفیداب
  • صابون کیرا
  • صابون زردجوبه
  • صابون زیتون

بعد از خشک شدن به شیوه ای کاملا سنتی وارد بازار می شود